Ervaringen van cliënten

Therapie Bussum - Therapeut Mirjam

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Bussum – Mirjam

5 / 5 sterren –
“Het was een heel fijne ervaring om te beleven dat Mirjam zo snel naar de kern van het probleem ging. Ook vond ik het prettig dat zij heel helder uitlegde hoe het ontstaan van mijn klachten in de hersenen werkt. Ik was echt verbaasd dat het in een paar sessies al zo veel beter meet me ging. De grijze sluier is opgetrokken en ik ben weer iets van het leven aan het maken!”
Therapie Bussum – Mirjam

4 / 5 sterren –
“Ik was redelijk hersteld van mijn burnout, maar de sessies bij Mirjam hebben gemaakt dat ik daar niet meer in ga terugvallen. Ik heb geleerd dat ik mijn behoefte om me af en toe terug te trekken en om te reflecteren moet respecteren en aandacht moet geven. Ik heb geleerd om me snel en simpel te ontspannen en te zien wat voor mij echt belangrijk is.”
Therapie Bussum – Mirjam

5 / 5 sterren –
“Ik heb eindelijk de stap gewaagd om hulp te zoeken voor mijn problemen. Ik was altijd al een pietje precies en controlfreak, maar sinds ik kinderen heb is het alleen maar erger geworden. Ik werd doodmoe van mezelf, en had nergens meer plezier in.

Mirjam heeft mij in een kortdurend traject hele andere kanten van mezelf laten zien. Het probleem was eigenlijk dat ik mezelf niet goed genoeg vond.

Ik ben me nu veel bewuster van hoe die dingen werken, en ik kan er dus op een hele andere manier mee omgaan. Ik heb over het algemeen rust in mijn hoofd, en geniet veel meer.”
Therapie Bussum – Mirjam

5 / 5 sterren –
“Onze relatie was allang niet meer wat het geweest was. We hebben best het een en ander meegemaakt, ook zakelijk, en dat had duidelijk zijn weerslag op hoe we met elkaar omgingen. Eigenlijk konden we alleen maar verwijten maken naar elkaar. We zegen elkaar als de schuldige van alles wat misging in ons leven.

In het traject bij Mirjam hebben we eerst gekeken naar hoe we met elkaar communiceerden, en daar heeft zij ons hele goede manieren voor aangereikt om dat beter te doen. Daarnaast hebben we ieder met haar ook gewerkt aan problemen die we zelf hadden.

Toen dat klaar was hebben we nog twee sessies samen gehad, en we begrijpen elkaar nu veel beter, en kunnen elkaar duidelijk maken wat we verwachten en willen. Elkaar willen veranderen doen we ook niet meer!”


Therapie Bussum Ervaringen van cliënten
Het was een heel fijne ervaring om te beleven dat Mirjam zo snel naar de kern van het probleem ging ...
therapie bussum Therapie Bussum
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Ik ben aangesloten bij:

vit-rbcz
therapie bussum Therapie Bussum
Torenlaan 11B
1402 AT Bussum
Route naar mijn praktijk
Ik ben ook aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
Top