Relatietherapie Bussum


Relatietherapeuten in Bussum

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Bussum?

Wij hebben veel ervaring met relatietherapie en huwelijkstherapie.

“Het gevoel is weg”

Dat is één van de meest gehoorde klachten van cliënten in mijn praktijk. We hebben allemaal hoge verwachtingen van onze relatie. Logisch, want het begint meestal spetterend: verliefd, geweldige seks, je kunt geen genoeg krijgen van elkaar.

Helaas blijft dat niet (altijd) zo: de verliefdheid gaat over in houden van, er worden toekomstplannen gemaakt: samenwonen of trouwen, wel of geen kinderen en zo ja wanneer, kortom, het echte leven haalt jullie in.

De prioriteiten komen anders te liggen. De relatie komt onderaan de prioriteitenlijst. De meeste mensen maken tussen hun 30ste en 55ste veel mee. De aandacht gaat uit naar werk, kinderen, ouders die ziek worden, verhuizingen, kortom, niet naar je relatie. En op een gegeven moment valt het op dat je eigenlijk niet veel echt contact meer hebt met je partner.

Je probeert in je eigen behoeften te voorzien, de boel draaiende te houden, en daar zit nu juist het probleem. Het gericht zijn op de ander is weg, communicatie verloopt moeizaam en het goede gevoel dat je altijd bij de ander had is weg.


Relatietherapie

“Geluk in je relatie is ook een keuze”

In een traject bij ons gaan jullie aan het werk om ‘het gevoel’ weer terug te krijgen. Het goede gevoel is niet iets dat uit de hemel is komen vallen en nu verdwenen is, nee, het is een keuze om zelf datgene te doen wat de andere gelukkig maakt. Jullie gaan de relatie weer op de eerste plaats zetten.

In een traject gaan jullie aan het werk, want liefde is hard werken, om je te richten op de ander, om elkaar en de relatie weer op de eerste plaats te zetten, en op die manier ook weer zelf aan je trekken te komen. Wij gaan werken aan een stevige basis waarin jullie je beiden veilig en prettig voelen.


Relatietherapie

Relatieproblemen

Jullie kunnen bij ons terecht met allerlei relatieproblemen zoals:

✓ Overspel, ontrouw, vreemdgaan
✓ Autonomie in relatie
✓ Bindingsangst & verlatingsangst
✓ Communicatieproblemen

✓ Intimiteitsproblemen
✓ Jaloezie
✓ Midlife-crisis
✓ Onzekerheid in relatie

✓ Ruzie – conflicten
✓ Scheiden of bij elkaar blijven
✓ Seksuele problemen

Hebben jullie nog vragen of wil jullie een afspraak maken?
Neem dan gerust even contact met een van ons op.


Relatietherapie in de regio Bussum bij:

Relatietherapeuten Bussum >>


Wij zijn aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
therapie bussum Therapie Bussum - Florien
Roemer Visscherlaan 1
1401 RE Bussum
therapie bussum Therapie Bussum - Tilly
Huizerweg 54
1402 AD Bussum
Top